‘MeerHoreca

‘MeerSquash & Activity richt zich niet alleen op de sportprestatie, maar zeker ook op de ‘derde helft’. Binnen het centrum is het mogelijk om na een sportieve inspanning lekker tot rust te komen onder het genot van een hapje en een drankje. ‘MeerHoreca kenmerkt zich door een grote en gezellige horecagelegenheid met een moderne bar, uitgebreide menukaart en schitterend terras, en is uitermate geschikt voor feesten en partijen!

MeerHoreca Bar

Bar

‘MeerSquash richt zich niet alleen op de sportprestatie, maar zeker ook op de ‘derde helft’. Binnen ons centrum is het mogelijk om na een sportieve inspanning lekker tot rust te komen onder het genot van een hapje en een drankje.
Lees meer

MeerHoreca broodjesservice

Broodjesservice

Gaat u een activiteit buiten de deur  doen dan kunnen wij ook voor u, op  maat, een lunchpakket samenstellen zodat u ongeacht de locatie toch kunt  genieten van de heerlijke broodjes, vers fruit en een drankje.


Lees meer

Menukaart

Bekijk nu de menukaart van ‘MeerHoreca.
Lees meer

MeerHoreca cheers

Feesten & partijen

Ben je binnenkort jarig, komt het jaarlijkse bedrijfsfeest er weer aan of wil je een gezellige familiedag? Bij ‘MeerSquash & Activity ben je bij het juiste adres voor een verjaardag, themafeest, tuinfeest of receptie. 
Lees meer

Bel mij terug

 

Naam

Telefoon