De ideale Feestlocatie

Ben je binnenkort jarig, komt het jaarlijkse bedrijfsfeest er weer aan of wil je een gezellige familiedag? Bij ‘MeerSquash & Activity ben je bij het juiste adres voor een verjaardag, themafeest, tuinfeest of receptie.

Met het vernieuwde interieur binnen en de ruime tuin buiten kan een feest bij ‘MeerSquash & Activity zowel indoor als outdoor worden gevierd. Of je nu met of zonder DJ wilt, inclusief of exclusief eten, met of zonder barbecue; alles is bespreekbaar en dat voor zeer scherpe prijzen!

Dus heb je geen trek om je hele huis overhoop te halen en ben je op zoek naar een geschikte feestlocatie? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak om de wensen en kosten van jouw feest met ons door te nemen. Neem daarover nu contact op met Ernst via e.otte@meersquash.nl!

Bij ‘MeerSquash kan je ook heel makkelijk een kinderpartijtje vieren. Eens een keer geen zin in het zwembad of de bowlingbaan? Organiseer je kinderpartijtje dan bij ‘MeerSquash & Activity. Kom bijvoorbeeld een uurtje Squashen, soccersquashen of streetdancen. Vanaf €10,- per kind, inclusief limonade, patat met frikadel of kroket en een ijsje toe. Specifieke wensen zijn natuurlijk bespreekbaar.