Bel MeerSquash: 023-5623514|info@meersquash.nl

Instructeurs

De instructeurs van ‘MeerActivity zijn allemaal gediplomeerd en verschillen in leeftijd en geslacht. Iedereen heeft zo zijn eigen specialiteit. Maak nu kennis met onze instructeurs!

Frank Nijenhuis

Frank zijn hobby is sport en daarom heeft hij van zijn hobby zijn werk gemaakt. Naast dat hij bij ‘MeerActivity als instructeur werkt, werkt hij ook als sportinstructeur voor justitie. Daarnaast is hij personal trainer, sportmasseur en zweminstructeur. De mensen iets beter laten zitten of iets verder te laten gaan vindt hij de leukste aspecten in de fitness.

Annemarie Erkelens

Annemarie komt oorspronkelijk uit de verpleging en volgde 15 jaar geleden een cursus ‘aerobic instructeur’. Ze was toen op zoek naar een sportschool waar ze ook op zondag kon sporten en kwam zo bij ‘MeerActivity terecht.  Annemarie begeleidt de wekelijkse Bosloop in het Haarlemmermeerse Bos, de fitness op de woensdagochtend en natuurlijk ‘haar’ senioren tijdens hun lessen.

Ricardo Berkhout

Ricardo Berkhout is het MeerSquashteam komen versterken. Met het afstuderen aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding heeft hij van zijn hobby zijn beroep kunnen maken. Naast het werken in het onderwijs als gymleraar vindt hij het heel leuk om sporters te helpen met het bereiken van hun persoonlijke doelen. Door zijn enthousiasme zal hij je motiveren om door te gaan, waar je normaal gestopt zou zijn. Het maximale uit elke training halen, met daarbij een hoop gezelligheid en plezier. Zelf sport hij natuurlijk ook, fietsen doet hij het liefst meerdere keren per week.

Donny van Hal

Vanaf zijn negende is Donny op de club te vinden. Als talent in de squashsport kwam hij al vroeg in aanraking met de fitness en 13 jaar later motiveert hij anderen. In de fitness vindt hij het belangrijk dat iedereen zich thuis kan voelen en zich welkom voelt waardoor er altijd een goede sfeer hangt en iedereen fijn kan sporten. Hij wilt iedereen helpen en zet vooral in op de gezelligheid.

Martina van der Linden

Na een succesvolle stageperiode bij ‘MeerActivity en het behalen van mijn diploma’s als fitnes instructeur ben ik met plezier blijven werken. Niet alleen als aankomend gymdocent ook al instructeur wil ik graag meehelpen aan een leven lang kunnen sporten. En dat vooral met heel veel plezier. Dus ik maak met veel plezier een full-body workout wat uitdagend is en leuk is om te doen.