Patrick Simons

Vanaf zijn 19e is Patrick actief in de fitnessbranche. Destijds volgde hij nog een opleiding voor zelfstandig werkend kok, omdat hij altijd al fanatiek sportte begon hij in 2007 naast zijn koksopleiding met het geven van diverse groepslessen bij een sport-medisch fitnesscentrum in zijn toenmalige woonplaats. Na het afronden van zijn koksopleiding heeft hij de AALO Fitnesstrainer en FITVAK Fitnesstrainer A opleidingen gevolgd. Eerst in combinatie met zijn werk als kok, maar al vrij snel kwam hij er achter dat zijn passie voor fitness groter was. Hij ruilde de keuken in voor de fitnesszaal en groeide in de loop der jaren door tot algemeen coördinator. Omdat hij na enkele jaren toch het werken met eten begon te missen heeft hij ook nog een opleiding voor voedingsdeskundige gevolgd.

In augustus 2017 is Patrick begonnen als Fitnessmanager bij ‘MeerSquash & Activity en zal zich voornamelijk bezig houden met het coördineren van de fitness en groepslessen. Daarnaast komt u hem regelmatig tegenkomen als instructeur in de groepslessen of fitnesszaal. Heeft u vragen, suggesties of zin een praatje, dan kunt u altijd bij hem terecht.

Edytha Schalk

Edytha werkt sinds 2009 bij ‘’MeerSquash & Activity en is een echte duizendpoot in het bedrijf. Ze houdt zich bezig met het begeleiden van klanten in de fitness, de vacustep en is in 2013 een project gestart voor om kinderen met obesitas in beweging te krijgen. Verder verzorgt Edytha diverse lessen voor de scholieren die hier komen sporten. Naast alle sport activiteiten doet Edytha ook een stukje ledenadministratie, communicatie en planning.

Frank Nijenhuis

Frank zijn hobby is sport en daarom heeft hij van zijn hobby zijn werk gemaakt. Naast dat hij bij ‘MeerActivity als instructeur werkt, werkt hij ook als sportinstructeur voor justitie. Daarnaast is hij personal trainer, sportmasseur en zweminstructeur. De mensen iets beter laten zitten of iets verder te laten gaan vindt hij de leukste aspecten in de fitness.

Annemarie Erkelens

Annemarie komt oorspronkelijk uit de verpleging en volgde 15 jaar geleden een cursus ‘aerobic instructeur’. Ze was toen op zoek naar een sportschool waar ze ook op zondag kon sporten en kwam zo bij ‘MeerActivity terecht.  Annemarie begeleidt de wekelijkse Bosloop in het Haarlemmermeerse Bos, de fitness op de woensdagochtend en natuurlijk ‘haar’ senioren tijdens hun lessen.

Ruud Wouters

Ruud is sinds 1999 werkzaam bij ‘MeerActivity. In het verleden is hij actief geweest als dansleraar (ballroom en latin-american) en als voetbaltrainer. Ruud is bij ‘MeerActivity verantwoordelijk voor de begeleiding van mensen met een verstandelijke beperking. Hij is zelf een fanatiek sporter om zijn conditie op peil te houden. Zijn motto is als je fitter bent lijkt alles makkelijker te gaan.

Erik Steetskamp

Erik is werkzaam als fitnessinstructeur, personal trainer, gewichtsconsulent en leefstijlcoach. Een carrière in zowel de hotellerie en sales bleken niet de juiste. Sport, voeding en gedrag is dit wel. In 2014 is hij daarom een opleiding begonnen voor eerder genoemde vakken. Hij heeft een drive om cliënten gezonder te laten leven vindt dat de sportschool en coaching sessies ondersteunend dienen te zijn aan het dagelijks leven. Hij heeft de overtuiging dat wanneer je investeert in je leefstijl dit zich terugbetaald in vitaliteit in zowel het heden als in de toekomt.