Edytha Schalk

Edytha werkt sinds 2009 bij ‘’MeerSquash & Activity en is een echte duizendpoot in het bedrijf. Ze houdt zich bezig met het begeleiden van klanten in de fitness, de vacustep en is in 2013 een project gestart voor om kinderen met obesitas in beweging te krijgen. Verder verzorgt Edytha diverse lessen voor de scholieren die hier komen sporten. Naast alle sport activiteiten doet Edytha ook een stukje ledenadministratie, communicatie en planning.

Frank Nijenhuis

Frank zijn hobby is sport en daarom heeft hij van zijn hobby zijn werk gemaakt. Naast dat hij bij ‘MeerActivity als instructeur werkt, werkt hij ook als sportinstructeur voor justitie. Daarnaast is hij personal trainer, sportmasseur en zweminstructeur. De mensen iets beter laten zitten of iets verder te laten gaan vindt hij de leukste aspecten in de fitness.

Annemarie Erkelens

Annemarie komt oorspronkelijk uit de verpleging en volgde 15 jaar geleden een cursus ‘aerobic instructeur’. Ze was toen op zoek naar een sportschool waar ze ook op zondag kon sporten en kwam zo bij ‘MeerActivity terecht.  Annemarie begeleidt de wekelijkse Bosloop in het Haarlemmermeerse Bos, de fitness op de woensdagochtend en natuurlijk ‘haar’ senioren tijdens hun lessen.

Ruud Wouters

Ruud is sinds 1999 werkzaam bij ‘MeerActivity. In het verleden is hij actief geweest als dansleraar (ballroom en latin-american) en als voetbaltrainer. Ruud is bij ‘MeerActivity verantwoordelijk voor de begeleiding van mensen met een verstandelijke beperking. Hij is zelf een fanatiek sporter om zijn conditie op peil te houden. Zijn motto is als je fitter bent lijkt alles makkelijker te gaan.

Stefan Vos

Stefan zelf is een fanatieke sporter, maar ook van een hobby kan werk worden gemaakt. Hierdoor heeft hij het CIOS afrond en studeert momenteel aan de ALO Amsterdam. Hier leert hij de vaardigheden om een gymdocent te worden. Mensen begeleiden en (langdurig) binden aan  de bewegingscultuur geeft hem veel uitdaging  en voldoening.

Ricardo Berkhout

Ricardo Berkhout is het MeerSquashteam komen versterken. Met het afstuderen aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding heeft hij van zijn hobby zijn beroep kunnen maken. Naast het werken in het onderwijs als gymleraar vindt hij het heel leuk om sporters te helpen met het bereiken van hun persoonlijke doelen. Door zijn enthousiasme zal hij je motiveren om door te gaan, waar je normaal gestopt zou zijn. Het maximale uit elke training halen, met daarbij een hoop gezelligheid en plezier. Zelf sport hij natuurlijk ook, fietsen doet hij het liefst meerdere keren per week.