Groepslessen

De groepslessen nemen een prominente rol in binnen ‘MeerActivity, gelegen op het Arnolduspark in Hoofddorp. Op muziek worden kracht, flexibiliteit, coördinatie en tact getraind in verschillende lessen. Groepslessen zijn al jaren zeer populair. De lessen staan onder leiding van een gekwalificeerde instructeur en zijn vooral goed om de algehele fitheid te verbeteren. Vetten en koolhydraten worden verbrand, waardoor het lichaam in shape raakt en het fysieke welzijn verbeterd. ‘MeerActivity heeft een uitgebreid groepslesrooster met:

Steps, Yoga, Bodyshape, Cardio Boxing, Pilates, Total Body, Zumba, H.I.I.T, Bootcamp en Sociaal vitaal (55+) lessen.

Social vitaal lessen

De Sociaal vitaal lessen zijn aangepaste lessen voor mensen van 55+ waarbij gezond bewegen op een gezellige manier en tegen een aangepast tarief centraal staat. De lessen bestaan uit zowel aerobicselementen, cardiofitness en krachtapparatuur. Onze deskundige instructeurs houdt bij de samenstelling van de les rekening met de leeftijd van onze ledenen het feit dat het lichaam na velen jaren werken, sporten en genieten wat anders benadert dient te worden. Sociaal vitaal is dan ook het recept om zo lang mogelijk vitaal te blijven!

Nieuwsgierig geworden? Maak dan nu een afspraak voor een proefles of kom een keer kijken.

Groepslesrooster

Bekijk hieronder het groepslesrooster:

In verband met de COVID-19 veiligheid hebben groepslessen een maximale capaciteit. Inschrijven is verplicht en kan via ons ledenportaal. Klik hier als u hulp nodig heeft bij het inschrijven via het portaal.

Rooster groepslessen per september 2021