Bel MeerSquash: 023-5623514|info@meersquash.nl

Begeleiding

Bij ‘MeerActivity staat begeleiding en persoonlijke aandacht op plek één. Wil je verantwoord sporten, waarbij het sociale aspect ook belangrijk is? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Bij ‘MeerActivity staat begeleiding en persoonlijke aandacht op plek één. Wil je in Hoofddorp verantwoord sporten, waarbij het sociale aspect ook belangrijk is? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Twijfel je nog of je moet gaan sporten en waarom sporten zo goed voor je is? Lees dan deze 10 tips!

Zowel in de fitness als voor de groepslessen maken wij gebruik van enthousiaste en gediplomeerde instructeurs. Zij staan iedere dag weer klaar om het beste uit de les te kunnen halen. In de fitnesszaal is er iedere dag van acht tot twaalf en iedere avond van half zeven tot half tien (m.u.v. vrijdag) een instructeur aanwezig. Hij of zij doet de begeleiding van alle leden, kan uw vragen beantwoorden, corrigeren waar nodig en doet het buikspierkwartier. Daarnaast is er iedere ochtend en avond een aparte groepsles in de fitnessruimte. Ideaal als u graag samen sport en een klein beetje motivatie nodig heeft! Ideaal voor iedere 45, 55 of 65+’er die op een laagdrempelige manier wilt komen sporten.
Het actuele groepslesrooster vind u hier.

Voor nieuwe leden is een intake bij ons verplicht. Hier kan je aangeven wat je doelen zijn en waarom je wilt gaan fitnessen. Vind u het sociale aspect belangrijk of sport u juist om fitter te worden? Moet u aan uw conditie werken voor een naderende operatie of heeft u gewoon tijd over?
Op basis van jouw wensen wordt er een persoonlijk schema gemaakt waar je mee aan de slag kan. Ook worden alle apparaten uitgelegd en kan je vragen stellen over de sportschool of over de verschillende lessen.

Wilt u eerst een keer kijken of een proefles doen? Dat is geen enkel probleem! Stuur dan nu een mail naar info@meersquash.nl of bel met 023-5623514 voor een afspraak.