Bel MeerSquash: 023-5623514|info@meersquash.nl

Trainingen

Squashtrainingen spelen een prominente rol binnen ‘MeerSquash. Op alle dagen zijn onze squashtrainers druk in de weer om spelers van het centrum naar een hoger niveau te brengen. Beter worden bij ‘MeerSquash is dan ook een fluitje van een cent!

Privétraining

Binnen ‘MeerSquash is er veel vraag naar privétrainingen. Chanel Erasmus verzorgd de trainingen voor leden en niet-leden. De kosten voor 45 minuten trainen is €37,50 (€45 voor niet-leden). Voor klanten die vaker les nemen, is een 5-rittenkaart (5% korting) of een 10-rittenkaart (10% korting) beschikbaar.

Teamtraining

‘MeerSquash kent een groot aantal competitieteams, waarmee het belang van teamtrainingen gelijk verklaard is. De trainers van ‘MeerSquash houden zich dan ook op verschillende momenten in de week bezig met het klaarstomen van deze teams voor hun volgende competitiewedstrijd. Voor een losse training betaal je €15, -.

Beginners Training

We hebben ook verschillenden beginners trainingen. Wil je mer informatie, mail dan naar c.erasmus@meersquash.nl.

Jeugdtraining

‘MeerSquash heeft een trainingsstructuur geïmplementeerd voor jeugd, waarbij er elke doordeweekse dag jeugdtrainingen plaatsvinden. Aan de hand van leeftijd en niveau zijn alle jeugdleden van ‘MeerSquash ingedeeld in groepen van gemiddeld acht kinderen om voldoende kwaliteit en persoonlijke aandacht te kunnen waarborgen. De jeugdtrainingen staan onder leiding van Chanel Erasmus.

Reserveringsmethode

Alle squashtrainingen verlopen via de receptie van ‘MeerSquash, waar centraal de agenda’s van de trainers wordt bijgehouden en gezorgd wordt dat de banen gereserveerd zijn. Ook de betalingen van de trainingen lopen via de receptie. Neem contact met ons via info@meersquash.nl voor meer informatie.