Bel MeerSquash: 023-5623514|info@meersquash.nl

Trainingen

Squashtrainingen spelen een prominente rol binnen ‘MeerSquash. Op alle dagen zijn onze squashtrainers druk in de weer om spelers van het centrum naar een hoger niveau te brengen. Beter worden bij ‘MeerSquash is dan ook een fluitje van een cent!

Privétraining

Binnen ‘MeerSquash is er veel vraag naar privétrainingen. Jason Morris, Donny van Hal en Hjalmer Mols verzorgen de trainingen voor leden en niet-leden, waarbij Jason en Donny het grootste deel voor hun rekening nemen. De kosten voor 45 minuten trainen is €37,50 (€45 voor niet-leden). Voor klanten die vaker les nemen, is een 10-rittenkaart (9x betalen, 10x trainen) of een seizoensabonnement (30x betalen, 40x trainen) beschikbaar.

Teamtraining

‘MeerSquash kent een groot aantal competitieteams, waarmee het belang van teamtrainingen gelijk verklaard is. De trainers van ‘MeerSquash houden zich dan ook op verschillende momenten in de week bezig met het klaarstomen van deze teams voor hun volgende competitiewedstrijd. Voor een losse training betaal je €15, -.

Beginners Training

In vier lessen leer je de meeste basisprincipes, de oefeningen en krijg je tips om je spel te verbeteren. Ideaal om eens te proberen. De kosten voor vier lessen bedraagt €30, – per persoon. Interesse? Mail dan naar d.vanhal@meersquash.nl.

*Met deze les wordt gestart bij voldoende animo en in overleg wordt een dag uitgekozen.  

Jeugdtraining

‘MeerSquash heeft een trainingsstructuur geïmplementeerd voor jeugd, waarbij er elke doordeweekse dag jeugdtrainingen plaatsvinden. Aan de hand van leeftijd en niveau zijn alle jeugdleden van ‘MeerSquash ingedeeld in groepen van gemiddeld acht kinderen om voldoende kwaliteit en persoonlijke aandacht te kunnen waarborgen. De jeugdtrainingen staan onder leiding van Jason Morris en Donny van Hal.

Reserveringsmethode

Alle squashtrainingen verlopen via de receptie van ‘MeerSquash, waar centraal de agenda’s van de trainers wordt bijgehouden en gezorgd wordt dat de banen gereserveerd zijn. Ook de betalingen van de trainingen lopen via de receptie. Neem contact met ons via info@meersquash.nl voor meer informatie.