Sociaal Vitaal

Bij ‘MeerActivity staat begeleiding en persoonlijke aandacht op plek één. Wil je in Hoofddorp verantwoord sporten, vitaal blijven, waarbij het sociale aspect ook belangrijk is? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Wij hebben maar liefst vier verschillende sociaal vitaal lessen op het rooster staan. Onze fitnessinstructeurs staan klaar om gezellig samen met gelijkgestemden te bewegen. Sociaal vitaal lessen zijn aangepaste lessen voor mensen van 55+ waarbij gezond bewegen op een gezellige manier en tegen een aangepast tarief centraal staat. Ideaal voor elke 55+, 60+ en 65+’er!

Sociaal vitaal bestaat zowel uit aerobicselementen, cardiofitness en krachtapparatuur. Onze deskundige instructrice houdt bij de samenstelling van de les rekening met de leeftijd van de seniorenleden en het feit dat het lichaam na velen jaren werken, sporten en genieten wat anders benadert dient te worden. Sociaal vitaal is voor Hoofddorpers dan ook het recept om zo lang mogelijk vitaal te blijven!

Daarnaast kan  je ook individueel aan de gang onder begeleiding óf doe je mee aan één van de overige lessen. Denk aan Zumba, Yoga of Seniorenfitness.

Natuurlijk mag het sociale aspect niet ontbreken en wordt er na de les samen gezellig koffie gedronken en wordt er meerdere keren per jaar een activiteit georganiseerd. Wilt u een keer meedoen om te kijken of het iets voor u is? Geen probleem! Bel van te voren eerst even met 023-5623514 of stuur een mail naar info@meersquash.nl en kom gezellig langs op het Arnolduspark in Hoofddorp.

Ps. Twijfelt u nog of sporten ook goed voor u is? Lees dan dit artikel.