Personal training

‘MeerActivity is één van de weinige fitnesscentra waarbij de persoonlijke aandacht nog prioriteit nummer één is. Toch kan het zijn dat je graag een stapje verder wilt. Ook daarvoor kan je bij ons terecht.

Bij ‘MeerActivity vinden we het belangrijk dat onze bezoekers resultaat boeken door de trainingen die ze volgen. Vooruitgang werkt in onze ogen niet alleen stimulerend, maar verhoogt tevens het plezier dat onze leden hebben bij de uitoefening van het programma. Daarom stellen wij voor al onze leden een persoonlijk trainingsschema op, dat specifiek gericht is op het individu.

Toch kan het zijn dat je nog een stapje verder wilt gaan. Ook dan is het mogelijk om met één van onze instructeurs persoonlijk aan de gang te gaan, waardoor je meer resultaat zult boeken. Wil je dus aan de hand van een personal trainer afvallen of train je voor een topprestatie? Dan is personal training echt iets voor jou. Benieuwd naar onze instructeurs? Check dan de instructeurs pagina!

Mail naar info@meersquash.nl voor meer informatie over personal training of vraag het aan één van de instructeurs op de club.