Feesten & partijen

Heb je iets te vieren en ben je op zoek naar een feestlocatie? Dan ben je bij ‘MeerHoreca aan het juiste adres!

De ideale Feestlocatie

Ben je binnenkort jarig, komt het jaarlijkse bedrijfsfeest er weer aan of wil je een gezellige familiedag? Bij ‘MeerSquash & Activity ben je aan het juiste adres voor een verjaardag, themafeest, tuinfeest of receptie. De ruimte leent zich uitermate goed als feestlocatie. Met het vernieuwde interieur binnen en de ruime tuin buiten kan een feest bij ‘MeerSquash & Activity zowel indoor als outdoor worden gevierd. Of je nu met of zonder DJ wilt, inclusief of exclusief eten, met of zonder barbecue; alles is bespreekbaar en dat voor zeer scherpe prijzen!

Dus heb je geen zin om je hele huis overhoop te halen en ben je op zoek naar een geschikte feestlocatie? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak om de wensen en kosten van jouw feest met ons door te nemen. Neem daarover nu contact op met Ernst via e.otte@meersquash.nl of bel met 023-5623514.

Barbecue / High Tea

Ook voor een barbecue of een high tea ben je bij ons aan het juiste adres! Door de grote tuin is dit vooral in de zomermaanden ideaal.

Kinderfeestje

Bij ‘MeerSquash kan je ook heel makkelijk een kinderpartijtje vieren. Eens een keer geen zin in het zwembad of de bowlingbaan? Organiseer je kinderpartijtje dan bij ‘MeerSquash & Activity. Kom bijvoorbeeld een uurtje squashen, soccersquashen of streetdancen. Vanaf € 15,- per kind, inclusief limonade, patat met frikadel of kroket en een ijsje toe. Specifieke wensen zijn natuurlijk bespreekbaar.

Onlangs hebben wij een Surpriseparty ter gelegenheid van de 21e verjaardag van mijn broertje gehouden, en wat was het een fantastische avond geweest!! Op de site van ‘MeerSquash staat aangegeven dat veel mogelijk is, en veel bespreekbaar, en dat was ook echt werkelijk het geval. De zaal was perfect voor het aantal personen die wij hadden uitgenodigd, en het was echt een intieme, knusse en gezellige setting. Ook hebben wij de zaal feestelijk mogen aankleden, er was een uitstekende muziekinstallatie aanwezig en ook een microfoon waar de Ceremoniemeester gebruik van kon maken. Echt helemaal top allemaal.. En de blik op het gezicht van mijn broertje bij binnenkomst was echt onbetaalbaar :)! Naderhand hebben wij veel complimenten gekregen van de gasten die avond.

In het bijzonder wil ik graag onze contactpersoon bedanken; Ernst Otte. Een superleuke, vriendelijke, meedenkende, flexibele en professionele medewerker die ervoor heeft gezorgd dat de avond perfect verliep (en mij gedurende de voorbereidingen af en toe heeft moeten geruststellen dat alles echt goed komt wanneer ik weer eens in de stressmodus zat).. Echt een topvent! Ook Paul die aanwezig was op de avond zelf was super, en ook Olaf die in de ochtenduren aanwezig was toen wij de zaal aan het versieren waren. Eigenlijk ook alle medewerkers die ik aan de lijn heb gehad gedurende de voorbereidingen en ook na het feest, letterlijk iedereen altijd uiterst vriendelijk. Mijn complimenten!

Dus kortom; als je op zoek bent naar een feestlocatie voor een knalfeest, neem contact op met MeerSquash en het wordt gegarandeerd een groot succes! Nogmaals mijn dank aan Ernst en de rest van het geweldige team van MeerSquash, en wanneer wij weer een feest houden weet ik jullie te vinden.

We hebben een feest gegeven voor mijn man zijn verjaardag! Alle voorbereidingen liepen in zeer goed overleg er werden suggesties gegeven en alles is mogelijk! Goed georganiseerd ook op de avond zelf dankzij Ernst, Paul en Marten. Speelden goed in op het feest, waren gezellig en meewerkend. Iedereen vond het een top feest!

Kon eerst moeilijk inschatten hoe het er s’ avonds uitziet, maar wat ziet het er top uit! Sfeervol en gezellig iedereen vond het een top locatie en de tuin is ook een aanwinst als je even af wilt koelen.

Zeker een aanrader voor een volgend feestje!