De ideale Feestlocatie

Ben je binnenkort jarig, komt het jaarlijkse bedrijfsfeest er weer aan of wil je een gezellige familiedag? Bij ‘MeerSquash & Activity ben je aan het juiste adres voor een verjaardag, themafeest, tuinfeest of receptie. De ruimte leent zich uitermate goed als feestlocatie. Met het vernieuwde interieur binnen en de ruime tuin buiten kan een feest bij ‘MeerSquash & Activity zowel indoor als outdoor worden gevierd. Of je nu met of zonder DJ wilt, inclusief of exclusief eten, met of zonder barbecue; alles is bespreekbaar en dat voor zeer scherpe prijzen!

Benieuwd naar alle mogelijke opties? En naar de tarieven en verschillende arrangementen? Klik dan op onderstaande link:
Arrangementen MeerSquash & Activity

Dus heb je geen zin om je hele huis overhoop te halen en ben je op zoek naar een geschikte feestlocatie? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak om de wensen en kosten van jouw feest met ons door te nemen. Neem daarover nu contact op met Ernst via e.otte@meersquash.nl of bel met 023-5623514.

Barbecue / High Tea

Ook voor een barbecue of een high tea ben je bij ons aan het juiste adres! Door de grote tuin is dit vooral in de zomermaanden ideaal. Klik Hier voor alle mogelijke opties.

Kinderfeestje

Bij ‘MeerSquash kan je ook heel makkelijk een kinderpartijtje vieren. Eens een keer geen zin in het zwembad of de bowlingbaan? Organiseer je kinderpartijtje dan bij ‘MeerSquash & Activity. Kom bijvoorbeeld een uurtje squashen, soccersquashen of streetdancen. Vanaf € 10,- per kind, inclusief limonade, patat met frikadel of kroket en een ijsje toe. Specifieke wensen zijn natuurlijk bespreekbaar.