SoccerSquash

Het wordt al weer enige tijd gespeeld, maar bij veel nog steeds onbekend: SoccerSquash! Een ideaal spelletje voor je techniek, om flink moe te worden of voor een toernooitje. ‘MeerSquash is één van de locaties in Nederland waar deze sport, ook wel voetsquash genoemd in de volksmond, wordt gespeeld. SoccerSquash bij ‘MeerSquash in Hoofddorp, hét ideale spelletje in de winterstop!

SoccerSquash wordt in de randstad uitvoerig gespeeld en wordt vooral gedaan vanwege de technische component. Het is ideaal voor talenten of voor spelers die nog steeds van de voetbal houden en een keer iets anders willen doen. Op woensdagavond wordt er op twee banen door clubleden gespeeld, maar zelf een baan huren kan natuurlijk altijd. Wil je aansluiten bij de groep op de woensdagavond? Laat dit dan op voorhand even weten.

Daarnaast speelden voetbalclubs VV UNO, SV Hoofddorp, RCH, VV HBC en RKSV Pancratius al meerdere toernooien bij ons op de club. Voor voetbalverenigingen is het ideaal als alternatieve training in de winterstop. Hiervoor zijn speciale arrangementen al vanaf 7,50 per speler! Dus ben je op zoek naar een alternatieve training? Of wil je wat anders doen dan voetvolley of bowlen? Stuur een mailtje naar info@meersquash.nl voor een aanvraag.

Ben je benieuwd hoe het spelletje werkt? Kijk dan snel onderstaand youtube filmpje.