Bel MeerSquash: 023-5623514|info@meersquash.nl

Toernooien

Net als de verschillende competitievormen nemen ook de toernooien een belangrijke plek in binnen het beleid van ‘MeerSquash. Leden hebben dan ook veel mogelijkheden om in wedstrijdverband te squashen.

Recreanten

Voor de (competitie)spelers binnen ‘MeerSquash worden verscheidene recreantentoernooien georganiseerd, die vrijwel allemaal meetellen voor de nationale ranglijst. In het squashseizoen  vinden o.a. Junkies, het Dunlop Squash Circuit, de clubkampioenschappen individueel, de clubkampioenschappen dubbel, de KEAN Tour en de MSQ Open plaats in Hoofddorp.

Jeugd

Ook voor de grote groep jeugdspelers binnen ‘MeerSquash worden meerdere (jeugd)toernooien georganiseerd. Toernooien die jaarlijks op de planning staan zijn: de clubkampioenschappen jeugd, de TMG Junior Series, de MSQ Junior Trophy, het pannenkoekentoernooi, het oliebollentoernooi, het Paastoernooi en het Pinkstertoernooi.

NK Masters

Naast ons huidige toernooien hebben wij ook jaarlijks de organisatie van de NK Masters in handen. Dit toernooi is voor alle squashers van alle niveaus en leeftijd van 35+. Het jaarlijkse NK word georganiseerd medio oktober/ september.

Komende toernooien

Alle toernooien