Topspelers

Een groot aantal topspelers gebruikt ‘MeerSquash als uitvalsbasis. Ondermeer wereldkampioen Gregory Gaultier uit Frankrijk, de Nieuw-Zeelander Paul Coll, de Belg Jan van den Herrewegen, de Amerikaan Dylann Cunningham, de Belgische Nele Gilis en de gehele nationale squashtop zijn regelmatig te vinden op de banen van ‘MeerSquash.

Eredivisie

Het eerste heren- en damesteam van ‘MeerSquash zijn al jaren toonaangevend in de Nederlandse eredivisie. Zeven nationale titels (drie voor de mannen en vier voor de vrouwen) staan op het palmares van de eredivisieclub. Met spelers als Paul Coll, Jan van den Herrewegen, Tim Weber, Bart Ravelli, Natalie Grinham en Margriet Huisman doet ‘MeerSquash ook komend seizoen weer mee in de strijd om de nationale titels. Klik hier voor het laatste eredivisienieuws! Wil je ook een keer een (thuis)wedstrijd bezoeken? Kijk dan snel hier.

Nationaal Trainingscentrum

Op het gebied van talentontwikkeling heeft ‘MeerSquash dit jaar een grote stap vooruit gezet door de handen ineen te slaan met Squash Bond Nederland (SBN). ‘MeerSquash fungeert daardoor als het Nationale Trainingscentrum (NTC) voor de nationale jeugdselecties met als doel op termijn (nieuwe) Nederlandse wereldtoppers voort te brengen.