Bel MeerSquash: 023-5623514|info@meersquash.nl

Topsport

Topsport neemt een belangrijke plaats in binnen het beleid van ‘MeerSquash. Mondiale wereldtoppers en toptalenten zijn kind aan huis bij de club en de eredivisiewedstrijden van het eerste herenteam worden steevast door vele leden bezocht.

Topspelers

Een groot aantal topspelers gebruikt ‘MeerSquash als uitvalsbasis. Ondermeer wereldkampioen,  nummer 1 van de wereld de Nieuw-Zeelander Paul Coll, de Belgische Nele Gilis, top 15 van de wereld en de gehele nationale squashtop zijn regelmatig te vinden op de banen van ‘MeerSquash.

Eredivisie

Het eerste heren- en damesteam van ‘MeerSquash zijn al jaren toonaangevend in de Nederlandse eredivisie. Zeven nationale titels (drie voor de mannen en vier voor de vrouwen) staan op het palmares van de eredivisieclub. Met spelers als Paul Coll, Dylan Bennet, Bart Ravelli, Nele Gillis, Christina Gomez en Gabi Fritsche, doet ‘MeerSquash ook komend seizoen weer mee in de strijd om de nationale titels. Klik hier voor het laatste eredivisienieuws! Wil je ook een keer een (thuis)wedstrijd bezoeken? Kijk dan snel hier.

Nationaal Trainingscentrum

Op het gebied van talentontwikkeling heeft ‘MeerSquash dit jaar een grote stap vooruit gezet door de handen ineen te slaan met Squash Bond Nederland (SBN). ‘MeerSquash fungeert daardoor als het Nationale Trainingscentrum (NTC) voor de nationale jeugdselecties met als doel op termijn (nieuwe) Nederlandse wereldtoppers voort te brengen.