Bel MeerSquash: 023-5623514|info@meersquash.nl

Jeugd

In tegenstelling tot veel andere sporten is squash niet een sport die massaal door de jeugd wordt beoefend. Behalve bij ‘MeerSquash! Bijna zeventig kinderen zijn inmiddels lid van onze squashclub en het aantal groeit nog steeds!

Abonnement

Voor jongens en meisjes t/m 18 jaar is een specifiek jeugdabonnement in het leven geroepen. De kosten van het ‘MeerSquash jeugdabonnement bedragen €238,00 per jaar of €81,00 per kwartaal zonder jeugdlessen of €351,00 per jaar of €119,00 per kwartaal Hiervoor krijgen jeugdleden 1 groepstraining per week en kunnen ze verder dagelijks onbeperkt squashen tot 18.00 uur.

Proberen?

Voor alle kinderen tussen de 6 en 12 jaar is het mogelijk om op dinsdag van 16:00 tot 17:00 drie keer gratis les te volgen. Ideaal om te kijken of squash iets voor jou is! Wil je een keer meedoen? Stuur een mailtje naar info@meersquash.nl of bel (023-5623514).

Ben je ouder dan 12 jaar? Kom dan op de vrijdag squashen (17:00-18:00)!

Toernooien

Toernooien zijn ideaal voor voor kinderen om zich verder te ontwikkelen. En ook nog eens leuk! Daarom vinden er bij ‘MeerSquash ieder jaar verschillende jeugdtoernooien plaats voor spelers van alle leeftijden en alle niveaus. Ook worden de (betere) jeugdleden van ‘MeerSquash gestimuleerd om buiten de eigen clubdeuren mee te doen aan jeugdtoernooien, zoals het NK en de TMG Junior Series.

Trainingen

‘MeerSquash heeft een trainingsstructuur geïmplementeerd voor jeugd, waarbij er elke doordeweekse dag jeugdtrainingen plaatsvinden. Aan de hand van leeftijd en niveau zijn alle jeugdleden van ‘MeerSquash ingedeeld in groepen van gemiddeld acht kinderen om voldoende kwaliteit en persoonlijke aandacht te kunnen waarborgen. De jeugdtrainingen staan onder leiding van onze hoofdtrainer Chanel Erasmus. Ook privétrainingen behoren tot de mogelijkheden.

Talentontwikkeling

‘MeerSquash speelt een prominente rol binnen de Nederlandse squashsport en heeft al tientallen nationale (jeugd)kampioenen voortgebracht. Binnen de club is de Dutch Squash Academy gevestigd waar de nationale toptalenten onder leiding van Chanel Erasmus en Tommy Berden worden klaargestoomd voor de wereldtop! Eén niveau lager is er ook altijd ruimte in de ‘MSQ Academy. Interesse? Neem dan contact op met Chanel via c.erasmus@meersquash.nl.