Bedrijfssport

De laatste jaren heeft bedrijfssport, mede door stimulatie vanuit de nationale sportkoepel NOC*NSF, een enorme vlucht genomen. Uit onderzoek is gebleken dat sportende werknemers effectiever, productiever en dus goedkoper zijn dan niet-sporters. Bedrijfssport helpt het ziekteverzuim reduceren, het welzijn van de medewerkers verbeteren en de drempels verlagen voor tijd en kosten die redenen kunnen zijn om niet aan sport te doen. Het bevordert bovendien de collegialiteit, gezelligheid, gezondheid en productiviteit binnen het bedrijf. Genoeg redenen dus om hier als werkgever gebruik van te maken!

Sporten bij ‘MeerSquash

‘MeerSquash kent een groot aanbod aan squashmogelijkheden voor bedrijven:

  • Een mogelijkheid is om voor (al) uw werknemers een (individueel) abonnement op naam af te sluiten, zodat ze onbeperkt kunnen squashen op momenten dat het hun goed uitkomt.
  • Een andere optie is om een bedrijfsstrippenkaart af te nemen. Hiermee koopt u vooraf een aantal bezoeken in voor (al) uw werknemers, zodat u zeker weet dat u alleen betaalt als een werknemer daadwerkelijk komt sporten. Het blijft in deze vorm mogelijk voor uw werknemers om op alle gewenste tijden te sporten.
  • Een populaire optie is om een bedrijfsbaan vast te leggen, zodat u wekelijks op dezelfde dag en hetzelfde tijdstip verzekerd bent van een squashbaan voor u en uw werknemers. Huur van rackets en ballen is bij de prijs inbegrepen.

Heeft u interesse om bij ons te squashen? Neemt u dan contact met ons op via info@meersquash.nl.