Baan reserveren

‘MeerSquash beschikt over tien squashbanen en is daarmee een van de grootste squashcentra in Nederland. Vijf van de tien banen zijn gereserveerd voor leden, de overige vijf banen zijn beschikbaar voor mensen die zonder (lidmaatschap)verplichtingen willen squashen.

Baantje huren?

Om een baan te huren kan je bellen naar de club via 023-5623514. Het is natuurlijk ook mogelijk om per mail een baan te boeken. Doe je het liever zelf? Maak dan een account aan en boek je eigen baan!

Losse baanhuur

Het is bij ‘MeerSquash mogelijk om op elke dag een squashbaan te huren. De minimumduur van een reservering is 30 minuten, er bestaat in principe geen maximum. De kosten voor ‘losse baanhuur’ bedragen €7,00 per kwartier. In daluren (8.00 tot 13.00 en weekenden) kunt u voor de prijs van 45 minuten, een uur squashen.

10-rittenkaart

Squashers die vaker willen komen spelen, maar geen lid willen worden, kunnen een 10-rittenkaart kopen. De kosten van een 10-rittenkaart, uitgaande van 45 minuten per keer, bedragen €190,00. In daluren (8.00 tot 18.00 en weekenden) kunt u een uur squashen i.p.v. 45 minuten. Dit is een korting van respectievelijk 9,5% op de standaard tarieven voor ’losse baanhuur’.

Jaarcontract

Naast een 10-rittenkaart is het ook mogelijk om een jaarcontract af te sluiten bij ‘MeerSquash. Hierdoor bent u het gehele jaar door elke week op dezelfde dag en hetzelfde tijdstip verzekerd van een squashbaan.

Reserveringen

Algemeen

 • Reserveren is mogelijk via het Internet, telefonisch of aan de receptie van ‘MeerSquash.
 • De receptie van ‘MeerSquash heeft de mogelijkheid om in haar discretie reserveringen te verschuiven naar andere banen.
 • Squash rackets kunnen worden geleend, een squashbal kan worden gekocht a €4,70.

Squashabonnementhouders

 • Een squashbaan kan maximaal twee weken vooruit gereserveerd worden.
 • Leden kunnen dagelijks een baan reserveren voor een periode van 45 minuten. Langer doorspelen is mogelijk indien een baan vrij is. Deze kan echter niet vooraf gereserveerd worden.

Losse baanhuur en rittenkaarthouders

 • Een squashbaan kan maximaal twee weken vooruit gereserveerd worden.
 • Niet-leden kunnen een baan reserveren voor een periode van minimaal 30 minuten. Er is geen maximum qua tijdsduur. Per gespeeld kwartier zal een baanhuurprijs in rekening gebracht worden.
 • Rittenkaarthouders kunnen een baan reserveren voor een periode van 45 minuten. Per bezoek zal een strip afgeboekt worden van de rittenkaart.

Annuleren

 • Annuleringen dienen op de dag zelf voor 12.00 uur doorgegeven te worden. Bij niet tijdig afzeggen zijn wij helaas genoodzaakt annuleringskosten in rekening te brengen.
 • De annuleringskosten zijn gelijk aan de prijs voor de gereserveerde baan. Bij rittenkaarthouders zal een ‘strip’ in mindering gebracht worden op het saldo.
 • Bovenstaande regels gelden ook voor no-shows.

'MeerActivity ledenportaal

'MeerSquash ledenportaal