Persoonlijke aandacht

In de fitness bij ‘MeerActivity in Hoofddorp vinden we het belangrijk dat onze bezoekers resultaat boeken door de trainingen die ze volgen. Vooruitgang werkt in onze ogen niet alleen stimulerend, maar verhoogt tevens het plezier dat onze leden hebben bij de uitoefening van het programma. Daarom stellen wij voor al onze leden een persoonlijk trainingsschema op, dat specifiek gericht is op het individu. Of u nu aan uw conditie wilt werken, sterker wil worden of wilt revalideren van een blessure: bij ons bent u aan het juiste adres. Daarnaast is de sociale component zeer belangrijk. Het praatje of het kopje koffie is net zo belangrijk als een oefening goed uitvoeren.

Kleinschalig

De fitnessafdeling bij ‘MeerActivity is met 15 cardiotoestellen (Precor), 24 krachttoestellen (Technogym) en een ruimte voor krachtoefeningen met losse gewichten, naar verhouding met de directe concurrenten kleinschalig van opzet. Iedere ochtend van acht tot twaalf en iedere avond van half zeven tot half tien (m.u.v. vrijdag) is er een instructeur aanwezig om tips te geven, schema’s te maken of voor een gezellig praatje.

Buikspierkwartier

Dagelijks wordt er zowel ’s ochtends (om 10.00 uur) als ’s avonds (20.00 uur) een buikspierkwartier gegeven door de fitnessinstructeurs van ‘MeerActivity.

Prijs

Bij ‘MeerActivity zijn er aparte prijzen om te sporten in de daluren, voor 55+’ers, studenten en wordt er gezinskorting gehanteerd. Ook krijg je bij een kwartaalabonnement één maand gratis en bij een jaarabonnement zelfs drie maanden gratis! Klik hier voor de tarieven of laat u informeren op de club.