Bel MeerSquash: 023-5623514|info@meersquash.nl

Fitness

‘MeerSquash & Activity is één van de weinige fitnesscentra waarbij de persoonlijke aandacht nog prioriteit nummer één is. Kom snel langs voor een proefles om de sfeer te proeven!

Persoonlijke aandacht

In de fitness bij ‘MeerActivity in Hoofddorp vinden we het belangrijk dat onze bezoekers resultaat boeken door de trainingen die ze volgen. Vooruitgang werkt in onze ogen niet alleen stimulerend, maar verhoogt tevens het plezier dat onze leden hebben bij de uitoefening van het programma. Daarom stellen wij voor al onze leden een persoonlijk trainingsschema op, dat specifiek gericht is op het individu. Of u nu aan uw conditie wilt werken, sterker wil worden of wilt revalideren van een blessure: bij ons bent u aan het juiste adres. Daarnaast is de sociale component zeer belangrijk. Het praatje of het kopje koffie is net zo belangrijk als een oefening goed uitvoeren.

Kleinschalig

De fitnessafdeling bij ‘MeerActivity Hoofddorp is met 15 cardiotoestellen (Precor), 24 krachttoestellen (Technogym) en een ruimte voor krachtoefeningen met losse gewichten, naar verhouding kleinschalig van opzet. Iedere ochtend van acht tot twaalf en iedere avond van half zeven tot half tien (m.u.v. vrijdag) is er een instructeur aanwezig om tips te geven, schema’s te maken of voor een gezellig praatje.

Uniek

In tegenstelling tot andere sportscholen is het contact en de sociale component zeer belangrijk. Niet alleen voor het fitness gedeelte, maar zeker ook op groepslesgebied is ‘MeerActivity uniek in Hoofddorp. Met speciale Sociaal Vitaal lessen, groepstrainingen, verschillende groepslessen (o.a. yoga, zumba en bodyshape), een gezellige horeca gedeelte en de mogelijkheid om te douchen en gebruik te maken van de sauna is ‘MeerActivity uniek in Hoofddorp.

Prijs

Bij ‘MeerActivity zijn er aparte prijzen om te sporten voor 55+’ers, studenten en wordt er gezinskorting gehanteerd. Klik hier voor de tarieven of laat u informeren op de club.

Locatie

‘MeerActivity is gelegen op het Arnolduspark in Hoofddorp-Noord. Het is altijd mogelijk om een proefles te doen of om een keer langs te komen. Stuur een mail naar info@meersquash.nl of bel (023-5623514).