€5000 ingezameld voor Stichting MS Research met 24-Hour Squash Challenge bij ’MeerSquash & Activity

In een inspirerend vertoon van toewijding en atletisch vermogen hebben ‘MeerSquash clubleden Guido Ploem & Jos van Kempen met succes hun doel bereikt en €5000 ingezameld voor Stichting MS Research via een buitengewone 24-uurs squash challenge.

Het evenement ging op vrijdag 28 juni om 12.00 uur van start en trok een menigte supporters en squash liefhebbers die Ploem en Van Kempen aanmoedigden tijdens hun slopende inspanning. De sfeer was prima toen leden, vrienden en families allemaal langskwamen om te genieten van de activiteiten bij ‘MeerSquash en om dit geweldige doel te steunen. 

Guido Ploem sprak zijn dank uit voor de steun: “Voorafgaand hadden we eigenlijk geen idee waar we echt aan begonnen waren. We hadden ons zo goed als we konden voorbereid, dachten we, maar toch kwam er op een gegeven moment een punt waarop we elkaar aankeken en dachten waarom doen we onszelf dit aan.

Maar alle steun die we hebben ontvangen (ook diep in de nacht!) heeft ons er doorheen gesleept en het was het dubbel en dwars waard! Het einde was verrassend en emotioneel voor ons beiden. Het doet toch altijd meer met je dan je denkt en we zijn iedereen dankbaar die ons er doorheen geloodst heeft.” aldus Ploem.

Jos Van Kempen herhaalde deze gevoelens en benadrukte het belang van het evenement bij het werven van bewustwording en fondsen voor een goed doel. 

“Wat begon als een apart idee werd ineens echt toen het op papier stond. Trainen voor een 24 uur achter elkaar spelen kan eigenlijk niet. Maar we hadden het nog nooit gedaan, dus het lukt ons wel! Tot en met de stille uren in de nacht ging het fysiek redelijk. 

Toch was het vooral geestelijk zwaar. We zijn diegenen dankbaar die er ons op de stille momenten erdoor hebben gesleept, belachelijk vroeg in de ochtend zijn langskomen om ons te steunen (hulde daarvoor).

Emotioneel zwaar werd het toen de familie en goede vrienden ons aan kwamen moedigen.  Vooral niet bewust willen kijken. Wel wetende dat ze daar allemaal zaten om ons naar het eind te supporten. Na het eind: Leeg, fysiek en psychisch gewoon leeg. Maar dankbaar voor de support.”

Toen de klok zaterdag twaalf uur sloeg en de voltooiing van de 24-uurs uitdaging markeerde, barstte er een applaus los en liepen de emoties hoog op. Toen het uitgeputte stel de baan verliet, werden ze omhelsd door vrienden en familie, de perfecte afsluiting van een ongelooflijke 24 uur. 

De donaties voor Guido en Jos kwamen binnen van diverse gulle gevers via een QR code. Met de opbrengst van de veiling waren we in staat om het totale bedrag aan te zuiveren tot het beoogde doel van €5000! Dit ingezamelde geld gaat naar Stichting MS research, de overige opbrengst van de avond komt ten behoeve van de club en de jeugdopleiding. 

Het succes van het evenement werd mogelijk gemaakt door alle aanwezigen, in het bijzonder onze sponsoren, onze medewerkers en vrijwilligers die ervoor zorgden dat alles soepel verliep. De club organiseerde gedurende de 24 uur ook verschillende activiteiten en een heerlijke BBQ, waardoor er voor iedereen wat te doen was en de stemming goed bleef. Wij bedanken iedereen voor de aanwezigheid, gezelligheid en de gulle donaties!

Voor meer informatie over Stichting MS Research en hoe u hun werk kunt ondersteunen, kunt u de website van MS Research bezoeken.

Deel met jouw social media!

Gerelateerde berichten

Arnolduspark 13
2132 CR Hoofddorp

Telefoon:  023 562 35 14
E-mail:  info@meersquash.nl
KvK:  34273076
BTW:   NL8179.40.261.B01