De werking

Het principe van de unieke Vacustep berust op een combinatie van bewegen in een vacuümruimte dat zorgt voor een betere doorbloeding van het weefsel bij Billen, Buik en Benen, waar normaal altijd een mindere doorbloeding plaatsvindt. Testen hebben eenduidig bewezen: met de Vacustep verliezen vrouwen driemaal zoveel omvang bij Billen, Buik en Benen als bij een normale vetverbrandingstraining. Tevens bereikt men een duidelijk zichtbare verbetering van het huidbeeld, waarmee de Vacustep een probaat middel is tegen hardnekkige cellulitis.

De resultaten

U zult versteld staan over de resultaten van de Vacustep, want na een aantal trainingen zult uzelf constateren dat uw huid weer gladder en egaler wordt en dat de omvang bij Billen, Buik en Benen duidelijk vermindert. De begeleiding van het Vacustep programma gebeurt door speciaal hiervoor opgeleid personeel, zodat u verzekerd bent van een maximaal resultaat uit deze behandelmethode. Zij kunnen u optimaal adviseren ten aanzien van het aantal behandelingen in combinatie met een verantwoord voedingsadvies.

De behandeling

De Vacustep kuur telt 20 behandelingen. Hierbij wordt u begeleid door onze ervaren instructeurs. Voorafgaand aan, tijdens en na afloop van de kuur wordt u gemeten, zodat uw resultaat niet alleen zichtbaar, maar ook tastbaar is. De kosten voor deze kuur bedragen € 153 inclusief 3 metingen.

Voeding

Tijdens de kuur hoeft u geen dieet te volgen. Voor optimaal resultaat is het wel raadzaam om voor het steppen voldoende koolhydraten te eten en na het steppen over te schakelen op eiwitten. De koolhydraten zorgen voor een snelle en optimale vetverbranding, terwijl de eiwitten ervoor zorgen dat passieve cellen na lange tijd weer actief worden. Het is mogelijk om voor een meerprijs van 49 euro een voedingsadvies te krijgen met tips en tricks om een nog beter resultaat te halen! Het zogenoemde Vacustep + pakket geeft een voorbeeldmenu, advies op basis van uw huidige voeding en een variatielijst voor verschillende productgroepen.

Bent u na het lezen van de informatie geïnteresseerd om het een keer te proberen? Maak dan nu een afspraak voor een proefles via 023-5623514 of mail naar info@meersquash.nl.