Bel MeerSquash: 023-5623514|info@meersquash.nl

Covid Update!

Beste sporter,

Op de persconferentie van afgelopen vrijdag van demissionair premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge, zijn helaas nieuwe (corona)maatregelen afgekondigd met verregaande consequenties. Zo geldt er de komende drie weken onder meer een verplichte sluitingstijd voor alle sportaccommodaties tussen 17.00 en 05.00 uur.

We zullen de komende periode onze openingstijden overdag verruimen ter ‘compensatie’ van de sluiting na 17.00 uur. De nieuwe openingstijden (zie onderstaand) gaan vanaf aanstaande dinsdag in. Morgen zijn wij van 08.00-13.00 uur geopend.

Vanaf dinsdag 30 november tot en met zaterdag 18 december zijn de volgende ‘spelregels’ van kracht voor ons centrum:

  • ‘MeerSquash & Activity is doordeweeks (maandag t/m vrijdag) van 08.00 tot 17.00 uur geopend en in het weekend (zaterdag en zondag) van 09.00 tot 17.00 uur.
  • Gedurende bovenstaande openingstijden kan er normaal gesport worden. Ook blijft de horeca gewoon open.
  • Binnen de club is een coronatoegangsbewijs verplicht voor iedereen vanaf 18 jaar via de inmiddels welbekende QR-code.
  • Het dragen van een mondkapje is verplicht bij verplaatsing binnen het centrum. Deze verplichting geldt NIET tijdens het sporten.
  • In het horecagedeelte, in de kleedkamers en op de toiletten dient anderhalve meter afstand gehouden te worden. Dit geldt NIET tijdens het sporten.

We zijn uiteraard teleurgesteld dat we ’s avonds weer dicht moeten, maar gelukkig mogen wij ‘MeerSquash & Activity dit keer wel deels openhouden zodat er gesport kan blijven worden. We zullen er dan ook het beste van maken.

De komende dagen gaan wij aan de slag met een nieuw rooster voor de groepslessen, personal trainingen en squashtrainingen. We streven er naar om zoveel mogelijk lessen doorgang te laten vinden, hetzij op andere tijden dan jullie gewend zijn. Hierover zal zo spoedig mogelijk apart gecommuniceerd worden.

Wij hopen dat de afgekondigde maatregelen tijdelijk van aard zijn en dat we snel weer open kunnen op de reguliere manier. Tot die tijd hopen we iedereen wat vaker overdag te zien!

Deel met jouw social media!

Gerelateerde berichten

Arnolduspark 13
2132 CR Hoofddorp

Telefoon:  023 562 35 14
E-mail:  info@meersquash.nl
KvK:  34273076
BTW:   NL8179.40.261.B01