Bel MeerSquash: 023-5623514|info@meersquash.nl

Twee internationale podium plekken voor Huntelaar

Twee weken geleden vond de Belgium Junior Open plaatst in Herentals. Armiti Ghoroghchian, Elcke Mols, Levi Visser en Renske Huntelaar deden van de ‘Meersquashers mee. Er waren weer mooie prestaties behaald.

Levi Visser deed mee onder 15 jaar, hij wist de eerste wedstrijd knap met 3-0 te winnen en kwam de volgende ronde de nummer twee geplaatste tegen, wat hij helaas met 3-1 verloor. Levi eindigde op de veertiende plek.

Bij de meiden onder 17, deden Elcke en Armiti mee. Elcke wist na een spannende vijfsetter, van de nummer 2 geplaatste winnen en ook haar andere wedstrijd won ze waardoor ze eerste in haar poule werd en voor plek 1 t/m 4 ging. Elcke wist helaas niet te winnen en viel net naast een podiumplek. Armiti wist in haar poule een wedstrijd te winnen met 3-0 en daarna nog een wedstrijd waardoor ze op plek 10 eindigde.

Renske Huntelaar deed mee bij de meiden onder 19 jaar, haar eerste wedstrijd won ze gemakkelijk en gaf ze in totaal maar 7 punten weg. De tweede wedstrijd van de poule kreeg ze het zwaar en verloor Huntelaar met 2-3 van de Franse Rose Lucas. Maar Renske liet het er niet bij zitten en won de wedstrijd daarna met 3-0, waardoor ze het weer tegen Rose Lucas mocht opnemen en weer werd het een vijfsetter, maar deze keer voor Renske en werd ze eerste op de Belgium Junior Open!

Afgelopen week reisde Renske alweer af naar Polen voor de Polish Junior Open, in Wroclaw. Huntelaar wist haar eerste twee wedstrijden te winnen, waarna zij de derde wedstrijd verloor van de uiteindelijke nummer 1. Hierdoor mocht Huntelaar nog voor een podiumplek vechten en deze won ze gemakkelijk met 3-0, waardoor de tweede internationale podiumplek in twee weken weer binnen was!

Deel met jouw social media!

Gerelateerde berichten

Arnolduspark 13
2132 CR Hoofddorp

Telefoon:  023 562 35 14
E-mail:  info@meersquash.nl
KvK:  34273076
BTW:   NL8179.40.261.B01