Bel MeerSquash: 023-5623514|info@meersquash.nl

‘MeerSquash Jeugd pakt drie nationale jeugdtitels

‘MeerSquash Jeugd pakt drie nationale jeugdtitels

De jeugdspelers van ‘MeerSquash & Activity hebben afgelopen weekend goede prestaties neergezet bij het NK Jeugd in Almere. Maar liefst 15 spelers kwamen van de Hoofddorpse club en wisten daarmee drie gouden plakken, twee zilveren plakken en twee bronzen plakken mee naar huis te nemen. Bij deze editie werden voor het eerst alle jeugdcategorieën in één weekend gespeeld in plaats van over twee weekenden.

Bij de jongste categorie de jongens onder 11 jaar was het Jack Barlow die met de titel naar huis ging. Hij wist in zijn poule van vijf alle potjes te winnen en zelfs maar één game toe te geven op zijn concurrenten en wist daarmee de titel te winnen. Een categorie hoger bij de jongens onder 13 jaar deed oudere broer Tony Barlow mee, helaas wist hij de halve finales net niet te winnen en ook bij de strijd om het brons moest hij zijn meerdere erkennen waardoor de vierde plek het hoogst haalbare was. Clubgenoot Levi Visser wist wel de finales te behalen, maar moest ook zijn meerdere erkennen in zijn tegenstander en won het zilver!

Ook de meiden waren van de partij en bij de meisjes onder 15 jaar wist Elcke Mols alle wedstrijden overtuigend te winnen en kreeg de grote beker mee naar huis. Zij deelde het podium met trainingsmaatje Janneke Bax die na diverse jaren vierde geëindigd te zijn dit jaar het brons veroverde, hiermee werd het harde werken beloond! Bij dezelfde leeftijd maar dan de jongens was het Evan Morris die vooraf als vierde ingeschaald was. Hij wist helaas niet te verassen deze editie en moest genoegen nemen met een vijfde plaats. Kevin Poels werd na vele potjes mooi zevende.

Een categorie hoger bij de jongens onder 17 jaar deden drie ‘MeerSquashers mee: Bram van Bemmel, Tim Veen en Sidney Poels. In deze volgorde werden zij ook nummer 5, 6 en 7 van Nederland onder 17 jaar. Bij de meiden onder 17 jaar was het de pas 13-jarige Renske Huntelaar die de titel wist te winnen, uitzonderlijke prestatie! Ze wist de titel zelfs binnen te halen zonder een game te verliezen. Ook Marlieke Mols speelde mee in deze categorie en wist ook de halve finale te behalen, helaas wist zij deze niet te winnen en werd het de strijd om het brons. Hierin kwam zij 1-0 voor maar moest uiteindelijk haar meerdere erkennen in haar tegenstandster.

Bij de oudste categorie de jongens onder 19 jaar was het Knut Hogervorst en Hjalmer Mols die het voor ‘MeerSquash moesten doen. Beide jongens wisten de halve finales te behalen maar verloren beide waardoor hun tegen elkaar om het brons moesten strijden. Hierin wist Hogervorst met 3-0 te winnen. Voor Mols was het net niet genoeg deze editie, wel werd hij beloond door zijn goede prestaties en groei afgelopen periode en mag hij woensdagavond aantreden in de SBN Eredivisie en maakt hij zijn debuut!

Bij de meisjes onder 19 jaar was het Elfi Markus die het zilver wist te winnen, na er lang uitgelegen te hebben door blessureleed is het super knap terug te zijn op dit niveau! Bij elkaar een fantastisch weekend voor de ‘MeerSquash jeugd met veel nieuwe titels en mooie podiumplekken.

Deel met jouw social media!

Gerelateerde berichten

Arnolduspark 13
2132 CR Hoofddorp

Telefoon:  023 562 35 14
E-mail:  info@meersquash.nl
KvK:  34273076
BTW:   NL8179.40.261.B01