Bel MeerSquash: 023-5623514|info@meersquash.nl

De eredivisie gaat weer van start

Het seizoen van de eredivsie gaat bijna weer van start. De mannen trappen het seizoen af met een thuiswedstrijd tegen Squash Ridderkerk, op woensdag 4 oktober. De vrouwen mogen de eerste wedstrijd thuis spelen tegen het Frans Otten Stadion op 16 oktober.

Bij de vrouwen en mannen hebben we een sterk team voor dit seizoen. Veel bekende gezichten maar ook nieuwe gezichten. Natuurlijk zijn de wereld toppers Paul Coll en Nele Gilis er weer bij. Daarnaast spelen bij de mannen Thimi Christeans, Bart Ravelli, Hjalmer Mols, Sam Todd en Nicolas Meuller weer. Daarnaast zijn er drie nieuwe namen toegevoegd. De Spaanse Bernat Jaume, die op dit moment 58ste van de wereld staat, daarnaast de nog maar jonge, maar zeer talentvolle Jonah Bryant, hij is pas 18 jaar maar heeft al een aantal mooie titels op zijn naam, zoals het EK onder 19. Tot slot sluit Charlie Lee zich ook bij ‘Meersquash aan. Charlie komt uit Engeland en staat op dit moment 44ste op de wereldranglijst.

Ook bij de vrouwen zien we bekende gezichten terug, naast Nele speelt Nathalie Grinham en is het team gevuld met jonge talentvolle speelsters van de club, met Renske Huntelaar, Elcke Mols, Gabi Fritsche, Elfi Markus en Emme-Lotte Boon. Daarnaast speelt de Tsjechische Natalie Babjukova, de Franse Ana Munos en Marie Stephan voor ‘Meersquash. Chanel Erasmus heeft zich ook bij het team toegevoegd, sinds kort is Chanel veel op de club te vinden als de nieuwe squash manager en heeft ze ook nog op hoog niveau squash gespeeld in de Verenigde Staten.

De schema’s van de eredivisie kunt u hier vinden en wilt u meer informatie over de eredivisie klik dan hier. Alle wedstrijden zullen ook live te volgen zijn via YouTube.

Wij hopen op jullie steun en jullie op de tribune te zien tijdens de thuiswedstrijden!

Deel met jouw social media!

Gerelateerde berichten

Arnolduspark 13
2132 CR Hoofddorp

Telefoon:  023 562 35 14
E-mail:  info@meersquash.nl
KvK:  34273076
BTW:   NL8179.40.261.B01