Elcke en Renske naar het EK in Tsjechië

Elcke Mols en Renske Huntelaar zijn geselecteerd om voor Nederland uit te komen op de Europese kampioenschappen onder 17. Het EK vindt plaats in Tsjechië en is vandaag van start gegaan en duurt tot zondag 14 mei.

Elcke Mols is pas 13 jaar, maar heeft al veel mooie prestaties behaald. Ze is dit jaar Nederlands kampioen geworden onder 15. In december is ze eerste geworden bij de Swiss Open en staat achtste bij de meiden onder 15 op de Europese ranglijst. Elcke traint hard om bij de Europese top te blijven.

Renske Huntelaar is 14 jaar en goed op weg naar de top. Renske heeft al veel mooie titels op haar naam staan. Ze mag zich Nederlands kampioen noemen onder de 19, ze is vorig jaar twee keer eerste geworden op een internationaal toernooi en staat ze tweede bij de meiden onder 15 op de Europese ranglijst. Renske is hard aan het werk om uiteidelijk de beste te worden.

Nederland zit in de poule met Zweden, Finland, Frankrijk en Duitsland. Het team mocht beginnen tegen Zweden, Elcke mocht de eerste wedstrijd van de meiden spelen en heeft deze knap met 3-0 gewonnen en het team heeft ook gewonnen met 2-1!

Wil je het Nederlandse team blijven volgen, klik dan hier!

Deel met jouw social media!

Gerelateerde berichten

Arnolduspark 13
2132 CR Hoofddorp

Telefoon:  023 562 35 14
E-mail:  info@meersquash.nl
KvK:  34273076
BTW:   NL8179.40.261.B01