Bel MeerSquash: 023-5623514|info@meersquash.nl

Familie Mols actief bij SquashLife Tour in Utrecht

Bijna de gehele familie Mols was afgelopen weekend aanwezig bij de Grand Final van de SquashLife Tour bij Squash Utrecht. Het toernooi telde een deelnemersveld 38 spelers. Henske Mols speelde mee bij de dames 4/6 en wist helaas haar eerste twee wedstrijden niet te winnen. Haar laatste werd wel winnend afgesloten waardoor zij een 7de plek bemachtigde.

De jongste van het stel Elcke Mols speelde mee bij de dames 1/3 en speelde hier in een poule van 4 dames. De pas 12-jarige Hoofddorpse wist twee partijen overtuigend te winnen. maar verloor er eentje nipt met 11-6 in de vijfde set. Hierdoor werd zij uiteindelijk na een spannende poule uitslag tweede. Een mooie zilveren medaille!

Ook oudere broer Hjalmer Mols kwam in actie en speelde dit weekend een paar vijfsetters. De eerste vijfsetter in de eerste ronde ging net aan verloren tegen nummer 2 geplaatste. Hierna wist hij een potje te winnen en ook zijn laatste wedstrijd werd een vijfsetter. Helaas in het nadeel verloor hij deze met 11-9 in de vijfde game. Toch een goede 6de plek op het hoogste niveau!