Bel MeerSquash: 023-5623514|info@meersquash.nl

Geslaagde Ladiesnight!

Vorige week vrijdag organiseerde we voor de eerste keer een geweldige Ladiesnight. Ruim 200 vrouwen kwamen naar ons centrum voor de Gooische bingo, squashclinic, modeshows, winkeltjes, massages of voor één van de vele standhouders.

Het was ook bijna niet te missen dat vrijdag 1 december in het teken stond van de Ladiesnight. Onze Facebook stond er vol mee en de flyers hingen door het hele centrum. Niet gek dus dat er binnen 10 minuten al 100 vrouwen aan het genieten waren van hun welkomstdrankje. Met de goodiebag onder de hand werden onder andere Label 071, Marjo’s hairextensions, Lincherie Hoofddorp en Wen’s tas druk bezocht.

Naast de winkels kan je onder andere ook terecht voor een mooie vakantie (Precious Locations), gezondheid (Beyuna en Gezondheidsoplossingen) of voor een massage (Acinom en Annemarie). Tussendoor even genoeg van het winkelen? Dan werd er ook rustig een wijntje gedronken aan de bar. Aan het eind van de avond steeg de temperatuur bij de bingo, want iedereen wou natuurlijk die fotoshoot of vakantie winnen! Zoals wel vaker werd de avond afgesloten gezamenlijk afgesloten aan de bar.

Was je er dit jaar niet bij? Dan zien we je hopelijk volgend jaar, want dat dit herhaald gaat worden is één ding dat zeker is! De foto’s van deze editie staan al online op onze Facebook pagina.

Deel met jouw social media!

Gerelateerde berichten

Arnolduspark 13
2132 CR Hoofddorp

Telefoon:  023 562 35 14
E-mail:  info@meersquash.nl
KvK:  34273076
BTW:   NL8179.40.261.B01