Bel MeerSquash: 023-5623514|info@meersquash.nl

Goud voor Ad Heskes op het EK Masters

Afgelopen week vond het Europees Kampioenschap Masters plaats in Hamburg. Hier spelen squashers tegen elkaar vanaf 35 jaar in zijn of haar leeftijdscategorie. De ‘Meersquashers Ad Heskes, Jos van Kempen, Titia Posdijk en Johan Posdijk deden mee aan het EK Masters.

Ad deed mee bij de 65+ categorieën en was nummer 2 geplaatst van de 58 spelers en won de eerste twee wedstrijden met 3-0. In de kwartfinale kreeg Ad het lastig, maar won de vijf-zetter en kwam zo in de halve finale, die hij net zoals zijn finale met 3-0 won. Hierdoor won Ad Heskes goud op het EK!

Titia deed mee bij de 50+ en kwam tot de kwartfinale, deze verloor ze helaas en is uiteindelijk op een mooie 7e plek geëindigd. Johan en Jos deden mee bij de mannen van 55+. Jos eindigde als 37/40ste en Johan op plek 65/66 ste.

Op 7 en 8 oktober vindt het NK Masters plaats bij ‘Meersquash. Het is toegankelijk voor iedereen vanaf 35 jaar. De inschrijvingen zijn nog open en u kunt zich hier inschrijven. We hopen veel van onze eigen ‘MeerSquashers in actie te zien!