Bel MeerSquash: 023-5623514|info@meersquash.nl

Huntelaar pakt goud bij Italian Junior Open!

Afgelopen weekend vond in Riccione de Italian Junior Open 2022 plaats. Vanuit ‘MeerSquash twee afgevaardigde, Renske Huntelaar en Elfi Markus. Naast onze twee toppers deed ook Rowan Damming voor Nederland mee.

Voor Markus was het haar eerste toernooi weer na een hersenschudding en gebroken neus opgelopen bij haar vorige wedstrijd. Hierdoor was het een test die helaas niet goed uitviel. Ze bleek in haar eerste wedstrijd teveel last te hebben, verloor deze dan ook en moest hierna stoppen in het toernooi. Wij wensen Elfi een spoedig herstel!

Voor Huntelaar was het een mooi weekend zij wist de finale te bereiken van de meisjes onder 15 jaar en deed dit zonder één game af te staan. In de finale kwam zij Siana Zhileva uit Bulgarije tegen. In de vorige ontmoeting moest Huntelaar haar meerdere erkennen en ook deze keer wist de Bulgaarse goed van start te gaan en nam al snel een 2-0 voorsprong. De Hoofddorpse liet het er niet bij zitten en wist met 11-8, 11-4 en 11-2 terug te slaan en met 3-2 de titel binnen te halen!

Ook de in Eindhoven spelende Rowan Damming wist de titel te winnen. Hij deed dit bij de jongens tot 19 jaar!

Deel met jouw social media!

Gerelateerde berichten

Arnolduspark 13
2132 CR Hoofddorp

Telefoon: 023 562 35 14
E-mail: info@meersquash.nl