‘MeerSquash & Activity gaat samenwerking aan met Fysio Care

Vanaf 1 juni jongstleden heeft ‘MeerSquash & Activity een nieuwe partner aan zich weten te binden. Fysio Care, die al gevestigd zit in Hoofddorp bij het speelkasteel, gaat bij ons meerdere dagen actief helpen bij begeleiden van onze sporters met kwetsuren. Hiermee halen wij als club een extra stukje professionaliteit binnen en kunnen wij meer bieden aan onze leden. Fysio Care is een Fysiopraktijk gespecialiseerd in het behandelen van een verscheidenheid aan patiënten; van orthopedische en psychosomatische klachten tot sportblessures en begeleiden bij revalidatie na operaties. 

Ricardo Berkhout: “Door de samenwerking met Fysio Care kunnen wij onze leden meer bieden en binnen ons club houden mocht er een blessure zijn. Met Fysio Care halen wij een fysio binnen die veel expertise heeft en een breed team heeft waardoor wij iedereen wat kunnen bieden”

Ook Donny van Hal is zeer te spreken over de nieuwe samenwerking: “Na de corona lockdown hebben wij als club laten zien niet stil te hebben gezeten en zijn wij altijd bezig om de club te laten groeien en onze leden steeds meer een completer plaatje te bieden. In korte tijd zijn wij een samenwerking aangegaan met DPD als Pick Up Point en nu met Fysio Care zetten wij weer een nieuwe stap. Wij hopen als club hiermee te blijven vernieuwen, onze huidige leden meer te bieden en ook nieuwe potentiële leden te trekken.

Momenteel gaat Fysio Care aanwezig zijn op de woensdagavond en de vrijdagochtenden. Mocht dit over een aantal maanden een succes zijn breiden wij dit weer uit!

Voor alle ‘MeerSquash & Activity leden is het mogelijk om gebruik te maken van het inloopspreekuur. Hier kan je gratis een beoordeling krijgen van jouw klachten en kijken wat de beste behandelmethode is.

Een afspraak maken voor het spreekuur kan in het ledenportaal. 

  • Woensdag 20.00 – 21.00 
  • Vrijdag 09.00 – 10.00 

Fysio Care zal tevens behandelingen uitvoeren bij ‘MeerSquash & Activity, aan jouw revalidatie werken bij de club is dus mogelijk. 

Even voorstellen:  

Natasja Overbeek, aanwezig op vrijdagochtend.  

Krista van Alten, aanwezig op woensdagavond.  

Rogier Drijver, aanwezig op vrijdagochtend. 

 Voor meer informatie kan je kijken op de website www.fysio-care.nl 

Deel met jouw social media!

Gerelateerde berichten

Arnolduspark 13
2132 CR Hoofddorp

Telefoon:  023 562 35 14
E-mail:  info@meersquash.nl
KvK:  34273076
BTW:   NL8179.40.261.B01