We zijn er woensdagavond niet in geslaagd om in de tweede speelronde van de DPD Eredivisie een overwinning te boeken. In Rotterdam verloren we met 5-9 van Victoria Rotterdam.

Bart Ravelli dolf in de eerste wedstrijd van de avond nipt het onderspit tegen de Belg Joeri Hapers. De Hoofddorper liet in het eerste en vierde bedrijf gameballen onbenut en betaalde daar uiteindelijk de prijs voor: 11-13, 11-6, 5-11, 10-12.

Onze Nieuw-Zeelandse kopman, Paul Coll, trok vervolgens de stand gelijk met een straight games zege op Nederlands kampioen Piedro Schweertman: 11-4, 11-8, 11-8.

In het slotduel was Tim Weber niet opgewassen tegen Sebastian Bonmalais. Alleen de derde game ging naar de Duitser, die met 4-11, 3-11, 11-3, 7-11 moest buigen voor de jonge Fransman die onlangs de mondiale top-100 is binnengedrongen.

Door de nederlaag staan we na twee speeldagen met 15 punten op de derde plaats in de hoogste divisie van de nationale squashcompetitie voor mannen. Titelverdediger Twente voert met 18 punten de ranglijst aan.

Volgende week staat de derde wedstrijd op het programma voor ons in de DPD Eredivisie. Dan nemen we het in eigen huis op tegen Squash City dat twee punten minder bij elkaar heeft geslagen.

De uitslagen en stand van zaken in de DPD Eredivisie zijn te vinden op Toernooi.nl.