Bel MeerSquash: 023-5623514|info@meersquash.nl

Familie Mols haalt prijzen op in Delft

De familie Mols heeft afgelopen weekend bij de Summer Squash Festival bij Squash Delft bijna alle prijzen mee naar huis genomen. Naast de Hoofddorpse familie speelde ook ‘MeerSquashers Segrun Monsma, Kevin Poels, Sidney Poels, Karin Veen en Tim Veen mee.

Bij de dames wist Elcke Mols beide poule wedstrijden te winnen en ook in de finale wist zij 3-0 te winnen waardoor de titel binnen was. Voor plek 3 en 4 werd het een onderlinge strijd tussen ‘MeerSquashers Karin Veen en Segrun Monsma, laatst genoemde ging er na een spannende vier setter met het brons naar huis. Henske Mols wist een zevende plaats te behalen.

Bij de mannen groep 3 speelde Kevin Poels mee, na drie verloren eindigde die op een 8ste plek. Veel leermomenten als jonge jongen tussen de grote mannen!

In groep 2 van de mannen wisten Sidney Poels en Tim Veen hun eerste ronde partijen niet te winnen en kwamen onderin het schema uiteindelijk tegen elkaar. Na een spannende pot waarbij de jeugdspelers elkaar het vuur aan de schenen legde wist uiteindelijk Tim met 11-7 in vijfde set te winst te pakken en daarmee de 7de plek. Sidney werd 8ste!

Bij de hoogste mannen groep stond Hjalmer Mols vooraf als eerste ingeschaald, maar moest dit natuurlijk eerst nog waarmaken. Zonder game verlies wist hij de finale te bereiken en ook in de finale wist hij zijn tegenstander weg te spelen waardoor hij zich mocht kronen tot kampioen!

Door goede prestaties van Elcke en Hjalmer wist de familie als team gezamenlijk ook de eerste prijs binnen te halen als beste en sterkste team!