Bel MeerSquash: 023-5623514|info@meersquash.nl

‘MeerSquash jeugd sterk in Luxemburg

Onze jeugd heel geweldig gepresteerd op de Luxemburg Junior Open Squash 2019. Alle drie eindigde ze op het podium en gingen ze na het toernooi naar huis met een beker.

Elcke Mols speelde als 9-jarige in de Girls <13 en deed dat heel goed. De Nederlandse kampioene werd tweede in de meisjes <13 en won daardoor ook het <11 toernooi. Ze verloor in de finale met 3-1 van Elisenda Ruiz-Kaiser, die tot de finale geen game had verloren!

Ook haar oudere broer Hjalmer speelde een sterk toernooi. Via twee 3-0 en één 3-1 overwinning haalde hij de finale. Ook hij verloor met 3-1, maar kan terugkijken op een goed weekend.

De laatste ‘MeerSquashster die in actie kwam was Elfi Markus. Vorig jaar lag de Amsterdamse er lang uit met een rugblessure, maar nu is ze op de weg terug. De derde plek tijdens de LJO zal hij daarom ook goed doen! Ze verloor in de halve finale met 3-1 van de uiteindelijke winnares. De strijd om het brons wist ze vervolgens in haar voordeel te beslissen.