Bel MeerSquash: 023-5623514|info@meersquash.nl

‘MeerSquash masters presteren goed in België

Afgelopen weekend heeft in België de Belgian Masters Open 2019 plaats gevonden. Ook vanuit ‘MeerSquash waren er spelers aanwezig die onze club vertegenwoordigden.

Ad Heskes wist bij de mannen de 55+  titel te pakken. Vooraf was hij als derde ingeschaald, maar wist in de poule al van de nummer 2 geplaatst te winnen. Door de zege in de poule speelde hij de finale tegen de nummer één geplaatste Duitser Marko Kruse. Deze werd met 3-1 gewonnen door Ad waardoor hij op de hoogste trede mocht verschijnen.

Bij de dames 50+ deden Bianca Blom en Angelique Seerden mee. De dames speelde in een grote poule van 5 en wisten hierin goed mee te spelen. Blom bereikte knap de 3e plek en Seerden eindigde op een 5e plek.

Ook Erik Kooijman was van de partij, hij speelde mee bij de mannen 60+ en 65+. Door te weinig inschrijvingen waren deze leeftijden samengevoegd. Oud eigenaar Kooijman wist zijn poule winnend af te sluiten en won daarna ook zijn halve finale partij. In de finale moest hij helaas zijn meerdere erkennen in zijn tegenstander en ging huiswaarts met de zilveren medaille.

De oudste van het stel Gerry O’Neill wist ook het podium te behalen. In de categorie mannen 70+ wist hij de poule twee wedstrijden te winnen en verloor hij er één. Uiteindelijk eindigde hij in de poule op de tweede plek. Wij feliciteren alle ‘MeerSquashers met de behaalde resultaten!