Bel MeerSquash: 023-5623514|info@meersquash.nl

MSQ Fun League zeer succesvol

De finaledag van de ‘MSQ Fun League is zeer succesvol verlopen. Na vijf vrijdagavonden kwamen de 12 teams afgelopen zaterdag nog één keer in actie.

Na de 11 poulewedstrijden kwamen de teams in actie in de A, B of C-poule. In de A divisie haalden de topteams uit de poule ook bovendrijven. De Mighty Midgets (Timo, Emme-Lotte, Joost en Catlyn) en Team Rock It (Joeri, Bas en Jason) haalden knap de finale door respectievelijk Heren 7 en de ‘MSQ Squad te verslaan. In de finale bleken de Rockets de sterkere!

In de B-poule werd de finale gespeeld tussen Chaos (Jos, Bianca, Erik, Angelique en Jack) en de kampioenen uit de SBN-Competitie Hatseflats (Michiel, Ruud, Philip, Eveline, Huibert), waarin Chaos de winst naar zich toe trek. In de C-poule was het dan weer het ‘MSQ Mix team onder aanvoering van Antoni die samen met Rob en Maarten de beker mocht ophalen.

Na de laatste wedstrijden van de Fun League werden ook alle kampioenen van het afgelopen squashseizoen gehuldigd. Met 4 teams en 29 individuele spelers die één of meerdere medailles haalden op een NK was ‘MeerSquash weer één van de best presterende clubs van het land. En dat is iets om trots op te zijn!