Nieuwe nederlaag voor ‘MeerSquash

Het eerste herenteam van ‘MeerSquash heeft woensdagavond voor de tweede keer op rij een nederlaag geleden. In eigen huis wisten de Hoofddorpse squashers niet te winnen van Squash Apeldoorn. Het werd op het Arnolduspark 3-9 voor de bezoekers.

Alleen Bart Ravelli was gisteren goed voor de punten. In de openingspartij van de avond was de ervaren Hoofddorper duidelijk een maatje te groot voor de jonge Andre Igelbrink: 11-5, 11-8, 11-4.

Op posities één en twee, ging de overwinning echter naar de gasten uit Apeldoorn. Verrassend was dat niet gezien de ‘line-up’. Dylan Bennett trof in de Engelsman Curtis Malik namelijk een zeer sterke tegenstander, die op de baan liet zien terecht in de mondiale top-100 te staan: 4-11, 5-11, 1-11.

Ook de jonge Belg Thimi Christiaens kon het niet bolwerken voor de thuisploeg. Hij ging in ‘straight games’ onderuit tegen de Argentijn Robertino Pezzota: 8-11, 6-11, 3-11.

De nederlaag tegen Squash Apeldoorn had geen directe consequenties voor de stand op de ranglijst in de SBN Eredivisie. Na twaalf speelronden, staat ‘MeerSquash daarop nog steeds derde met 83 punten. Wel is de voorsprong op de nummer vier (CS Drachten/Froconsur) geslonken tot één punt.

Aan de kop van de ranglijst liep Grant Thornton Victoria Rotterdam drie punten uit op Coulisse/Twente. De voorsprong van de Rotterdammers is nu vijf punten: 128 vs. 123.

De volgende speelronde in de hoogste divisie van de nationale squashcompetitie staat voor woensdag 15 februari op het programma. ‘MeerSquash reist dan af naar Ridderkerk voor een duel met hekkensluiter Van Herk Vastgoed/Squash Ridderkerk. Een week later spelen de Hoofddorpers weer thuis tegen naaste concurrent CS Drachten.

Meer informatie over de SBN Eredivisie is te vinden op www.squasheredivisie.nl of via de volgende links: dames en heren.

Deel met jouw social media!

Gerelateerde berichten

Arnolduspark 13
2132 CR Hoofddorp

Telefoon:  023 562 35 14
E-mail:  info@meersquash.nl
KvK:  34273076
BTW:   NL8179.40.261.B01