‘MeerSquash & Activity en Bluetrace slaan handen in één voor komende jaren. Velen hebben afgelopen periode onze nieuwe bedrijfskleding al gezien en daarnaast maakten wij op onze terrasdag afgelopen 1 augustus het nieuwe competitieshirt bekend. Bluetrace gaat onze club begeleiden in nieuwe clubkleding waarbij een deel wordt gesponsord en een deel door leden zelf betaald moet worden. Daarnaast gaan zij ons helpen in het professionaliseren van onze communicatie uitingen. Zo zijn wij achter de schermen druk bezig met een nieuw platform om het voor onszelf en onze leden te vereenvoudigen.

Ook is Bluetrace op sportief gebied actief bij ons. Zo spelen ze elke woensdagavond SoccerSquash met de vaste groep en hebben zij sinds kort ook teamkleding en kunt u ze herkennen aan de rode shirts.

Bij Bluetrace geloven we in het maken van verbindingen. Of het nu gaat om verbinding met uw klanten of verbinding met het internet, wij regelen het! Biedt u uw gasten graag de mogelijkheid tot mobiele betalingen? Staan uw duizenden medewerkers te springen om snel internet? Of voorziet u als school uw leerlingen graag van snel internet en een veilige werkomgeving? Bluetrace heeft de oplossing!