Enthousiaste en sportieve kinderen gezocht!

Op 29-4 is het ‘MeerSquash & Activity protocol voor veilig sporten tijdens Corona voor jeugd’ goedgekeurd door de gemeente Haarlemmermeer. Vanaf 30 april zijn wij gestart met het aanbieden van trainingen voor jeugd tussen de 6 en 18 jaar. Deze trainingen zijn in de vakantie dagelijks tussen 10.00 en 11.00, na de vakantie gaan we verder tussen 16.00 en 17.00. Bij de meeste lessen is iedereen welkom, dus neem gerust je vriendjes en vriendinnetjes mee. Inschrijven kan door een mail te sturen naar d.vanhal@meersquash.nl. Deelname is gratis. Meer informatie vindt u hieronder.

In de persconferentie van premier Rutte van dinsdag 21-4 is aangegeven dat jeugd tot 18 jaar weer (buiten) mag sporten en van deze mogelijkheid gaan wij gebruik maken! Wij willen jou en jouw vriendjes, broertjes en zusjes met deze mail dan ook uitnodigen voor de GoFit Jeugdlessen om weer sportief aan de slag te gaan!

Wij hebben een schema gemaakt met verschillende lessen die bijdragen aan de fitheid van kinderen. De eerste training zal plaatsvinden op Vrijdag 1 mei rondom ons sportcentrum (Arnolduspark 13). Elke maandag, woensdag en vrijdag zal er een openbare les gegeven worden waar alle kinderen tussen de 6 en 18 jaar aan deel mogen nemen. Schrijf je wel eerst even in.

Met een divers aanbod zijn de lessen geschikt voor zowel onze squashers (ter voorbereiding op het moment dat ze weer de baan om mogen) als voor kinderen die het gewoon leuk vinden om lekker te sporten. Neem dus vooral een sportmaatje mee!

In lijn met het advies van de overheid, is aanmelden voor de trainingen verplicht. Daarnaast zijn er nog diverse andere voorwaarden waaraan we met elkaar moeten voldoen, deze staan onderaan dit bericht. Voor vragen kun je ook terecht bij d.vanhal@meersquash.nl of bellen naar de club (023-5623514) op werkdagen tussen 10.00 en 15.00 uur.

Naast de reguliere GoFit Jeugdlessen, die voor alle kinderen in de leeftijd 6-18 jaar toegankelijk zijn, verzorgen wij vanaf volgende week ook speciale trainingen voor onze selectiespelers. Deze selectiespelers zullen door onze hoofdtrainer Jason Morris worden benaderd. De selectietrainingen vinden plaats op de dinsdag en donderdag. 

 

Overige trainingsmomenten:
In de meivakantie trainingsmomenten 10:00-11:00 uur en na de meivakantie van 16:00-17:00 uur.

Data:
mei: 1-5, 4-5, 6-5, 8-5, 11-5, 13-5, 15-5, 18-5, 20-5

Na 20 mei bekijken wij hoe wij verder gaan aan de hand van de persconferentie en maatregelen. Geef je snel op door te mailen naar d.vanhal@meersquash.nl! Geef je gerust voor meerdere data op.

Locatie: ‘MeerSquash & Activity parkeerplaats, Arnolduspark 13, Hoofddorp.

 

Corona regels  voor de buiten trainingen ‘MeerSquash & Activity

Neem je deel aan de trainingen van ‘MeerSquash lees dan onderstaande goed door en houd je aan de regels.

 • Volg altijd de aanwijzingen op van de Corona-verantwoordelijke, trainer en eventueel andere aanwezige betrokkene van ‘MeerSquash & Activity. Blijf altijd op 1,5 meter afstand van de trainer.
 • Luister goed naar de instructies van de trainer voor zowel de training als de veiligheid. Als je je niet aan de instructies en afspraken houd kan een trainer je voor volgende trainingen uitsluiten.
 • Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf C°) Blijf thuis als iemand in jouw huis bovenstaande klachten heeft. Blijf thuis als iemand in jouw huishouden positief getest is op het nieuwe coronavirus (COVID-19). Omdat je tot 14 dagen na het laatste contact met deze persoon nog ziek kunt worden, moet je thuis blijven tot 14 dagen na het laatste contact.
 • Sporters van 13 t/m 18 jaar moeten 1,5 meter afstand houden tot alle andere personen (behalve personen uit eigen huishouden), dus ook tot trainers en andere sporters. Bij sporters t/m 12 jaar is deze afstandsbeperking onderling niet noodzakelijk. Mocht je niet dichter bij elkaar hoeven te komen doe dat dan toch liever niet.
 • Kom alleen naar de sportlocatie wanneer er voor jou een sportactiviteit gepland staat. Kom dus niet bij vriendjes of vriendinnetjes kijken.
 • Reis alleen of kom met één persoon uit jouw huishouden, bij voorkeur met de auto.
 • Kom zoveel mogelijk zelf en op eigen gelegenheid naar de sportlocatie.
 • Kom niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van de sportactiviteit naar de sportlocatie en wacht tot de aanvang van de training op de door de trainer aangewezen plek. Blijf op 1,5 meter van elkaar
 • Kom in sportkleding naar de sportlocatie. Eventueel aanwezige kleedkamers zijn gesloten. Je kunt ook niet douchen. Je kunt ook geen handdoeken lenen.
 • Let op: De WC is gesloten maar mag in uiterste nood gebruikt worden. Ga dus voor je komt trainen thuis nog even naar de WC.
 • Er is een EHBO kit aanwezig. Mocht je een wondje en/of blessure hebben meld je dan direct bij de trainer(blijf op 1,5 meter afstand) die helpt je dan verder.
 • Meld je tijdig aan voor de sportactiviteit door te mailen naar d.vanhal@meersquash.nl. Als je op de training bent laat dan weten of je er de volgende keer ook bent. Mocht je een vriend of vriendin mee willen nemen die geen lid is van ’MeerSquash dan vinden we dat super leuk maar meldt dat dan wel op tijd bij Donny via de mail of een aanwezige trainer.
 • Neem je eigen bidon gevuld mee om uit te drinken. Let op: Je kunt je Bidon niet bij ‘MeerSquash vullen en er is ook geen ander drinken beschikbaar.
 • Verlaat direct na de sportactiviteit de sportlocatie.

 

 

Nogmaals: Is iets niet duidelijk of heb je een vraag spreek dan de aanwezige trainer van MeerSquash aan. Blijf altijd op 1,5 meter afstand van de trainer