Bel MeerSquash: 023-5623514|info@meersquash.nl

Update Covid-19

Vanmorgen hebben wij een nieuwe update verstuurd via de mail betreft de nieuwe maatregelen die afgekondigd zijn. Lees hem nu snel door en ben op de hoogte:

 

Beste sporters,

Na aanleiding van de persconferentie van gisterenavond van premier Rutte en minister de Jonge hebben we vandaag de nieuwe maatregelen die door de overheid genomen zijn bestudeerd en waar nodig contact gezocht met relevante organisaties. De belangrijkste conclusies hierbij zijn:

  • Er worden geen verdere beperkingen gesteld aan sportbeoefening dus iedereen kan gewoon blijven sporten… ook in competitieverband.
  • Wij zijn gedwongen om onze horecafaciliteiten, met onmiddelijke ingang, gedurende een periode van drie weken te sluiten tot in ieder geval dinsdag 20 oktober.

Het doel van de overheid is om sportbeoefening door te laten gaan, maar te voorkomen dat grote groepen mensen bij elkaar komen. Daarom is de keuze gemaakt om de sporthoreca, in tegenstelling tot andere horecagelegenheden zoals restaurants en cafés, te sluiten. Alle horeca die op of in een sportgelegenheid ligt moet hieraan voldoen. Het is jammer genoeg per direct dan ook niet meer mogelijk om een drankje (of een hapje) te bestellen aan onze bar. Als gevolg daarvan, zullen we de club de komende weken doordeweeks om 23.00 uur sluiten.

Zoals aangegeven hebben de maatregelen geen invloed op de mogelijkheid om op de club te sporten. Ook de kleedkamers blijven gewoon open. Wel blijft het noodzakelijk om vooraf te reserveren en dient iedereen na het sporten (en/of douchen) de club te verlaten.

We hopen dat de genomen maatregelen met betrekking tot de horeca beperkt blijven tot de genoemde periode, zodat we over drie weken weer gezellig met elkaar een drankje kunnen drinken aan de bar. Tot die tijd rekenen we op uw begrip en medewerking.

Tot snel weer op de club!

Deel met jouw social media!

Gerelateerde berichten

Arnolduspark 13
2132 CR Hoofddorp

Telefoon:  023 562 35 14
E-mail:  info@meersquash.nl
KvK:  34273076
BTW:   NL8179.40.261.B01