Bel MeerSquash: 023-5623514|info@meersquash.nl

NK Squash weer succesvol

Net als vorig jaar waren we als club weer succesvol op het NK Squash. Vorig jaar pakte wij drie medailles tijdens de nationale kampioenschappen, dit jaar deden we het één medaille beter.

In de Heren A categorie was er reden tot juichen voor clubicoon Bart Ravelli. De eredivisie speler wist Dylan Bennett met 3-0 te verslaan in de kleine finale en pakte zo het brons. Een dag eerder was hij nét niet bij machten op het de uiteindelijke winnaar, Piëdro Schweertman, tot game verlies te dwingen.

Een andere bronzen medaille kwam op naam van Elfi Markus. Vorig jaar werd het talent nog derde in de Dames D, dit jaar stond ze al op het podium van de Dames B. De derde plek ging ten koste van team en clubgenoot Catlyn van Maas de Bie. Zij moest het uiteindelijk helaas doen met een vierde plek. Ook Feline Posdijk (Dames C) en Elly Overdiek (Dames D) haalden het podium nét niet.

Iemand die wel het podium haalde was Joeri Steinmetz. Hij speelde een geweldige finale tegen Bart Konijn en pakte met prima squash de eerste game (11-9). Helaas kon hij dit niet doordrukken (2-11, 6-11, 8-11), waardoor hij genoegen moest nemen met het zilver. Urbano Farro was in de Heren B dé grote man. Hij wist in een duel met eredivisiespeler Hessel Reekers de nationale titel binnen te halen. Met zijn kenmerkende stijl was hij in vier games te sterk voor zijn tegenstander (12-10, 3-11, 11-3, 13-11).