Bel MeerSquash: 023-5623514|info@meersquash.nl

Veel ‘MeerSquashers aanwezig bij SquashLife Tour

Afgelopen weekend vond bij Squash Utrecht de eerste ronde van de SquashLife Tour plaats. Daarbij waren er zes spelers van ‘MeerSquash aanwezig.

Henske Mols speelde mee bij de dames 6-9 en verloor haar eerste ronde nipt met 3-1 waarvan twee games 13-11 werden. De speelster uit dames 2 wist hierna beide partijen te winnen en eindigde daarmee op een mooie vijfde plek.

Bij de dames PSA deden Gabi Fritsche, Renske Huntelaar en Elcke Mols mee vanuit onze club. De laatstgenoemde wist haar eerste wedstrijd te winnen en door te gaan naar de laatste acht speelsters. Voor Huntelaar en Fritsche werd er gestreden voor de plate. In een poule van vier wist Huntelaar alle drie haar wedstrijden te winnen nadat de gehele poule in vijfsetters eindigde, daarmee won zij de plate. Fritsche verloor helaas twee vijf setters en moest genoegen nemen met de 12de plek.

Voor Mols werden het zware wedstrijden nadat zij de eerste ronde knap gewonnen had. Maar na twee leer partijen die zij helaas verloor wist zij haar laatste wedstrijd wel winnend af te sluiten en wist daardoor op een mooie 7de plek te eindigen.

Bij de mannen PSA wist Hjalmer Mols de kwalificatie helaas niet door te komen, tegen hoger geplaatste Joris Wagenaar wist hij nog wel een game te pakken maar dit was niet genoeg voor de wedstrijd. Daar in tegen wist Knut Hogervorst wel te winnen en de laatste 16 te bereiken. Hogervorst verloor twee potten en wist er nog twee te winnen en eindigde daarmee op een 13e plek.